Eğitime yenilikçi bir alternatif! Sanat, spor ve sağlık tek kampüste

Beştepe Artletics Sanat, Spor ve Sağlık Kampüsü, 2022-2024 yılları arasında düzenlediği etkinlikler ve kazandığı başarılarla eğitime yenilikçi bir alternatif sunuyor. MoreFest ile bir başlangıç yapan kampüs, tiyatro oyunları ve müzikallerle sanatseverleri karşılıyor. Spor ve sanatta elde ettiği başarılarla ödüller kazanan Artletics, öğrencilerine hem eğlenme hem de kendilerini geliştirme fırsatı sunmaya devam ediyor.

Eğitime yenilikçi bir alternatif! Sanat, spor ve sağlık tek kampüste
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Sanatın, sporun ve eğlencenin merkezi Artletics, her alanda fark yaratmaya devam ediyor. Çok sayıda öğrenci ve velinin katıldığı MoreFest ile yeni sezona eğlenceli bir başlangıç yapıldı. Festivalde konserler, danslar ve oyun şenlikleri düzenlenirken, katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Öğrencilerin eğlenirken öğrendiği, kendilerini geliştirdiği Artletics, düzenleyeceği gelecekteki festivallerle adını farklı platformlara taşıyor.

ARTLETİCS SANATÇILARI SAHNE ALDI

Genç tiyatrocular, 2023 Haziran'da, "Hayvan Çiftliği ve Çizmeli Kedi" oyunları sergileyerek izleyicilerin beğenisine sundular. İlkokul, orta okul ve lise öğrencileri tarafından sahnelenen oyunlar öğrencilere sanatta tiyatronun kapısını aralama fırsatı sundu.

MÜZİKAL VE DRAMA UNUTULMADI

Artletics Drama ve Müzik ekibinin sahnelediği Malefiz oyunu, çocukların adanmışlığı ile tüm konukları büyüledi. Hayallerin nasıl büyüdüğünü gösteren bu performans, izleyicilerden tam not aldı.

ANKARA'NIN EN KÜÇÜK ORKESTRASI, 'PURPLE HEART'

Ankara’nın en küçük orkestrası olan Purple Hearts Çocuk Orkestrası, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak Taurus AVM’de verdikleri konserle büyük beğeni topladı. Çocuklarımız, Atatürk’ün ışığıyla parlayan Cumhuriyet Çocuklarını en güzel şekilde temsil etti.

YAZIN RİTMİNİ YÜKSELTEN DALLAR

Ankara'nın eğlenceli ekibiyle yaz döneminde coşku, ritim ve çoklu branş eğitimleri ile dolu bir program gerçekleştirilirken, 4-13 yaş arası öğrenciler, basketbol, yüzme, voleybol, cimnastik, satranç, drama, orff, origami ve dans gibi birçok sanat ve spor branşıyla kendilerini geliştirme fırsatı buldu. Basketbol, voleybol, yüzme ve birçok alanda kazanılan başarılar ödüller de okulu temsil eden simgelerin başında yer alıyor.

adsiz-tasarim-25.png

“DOWN SENDROMLU DÜNYA ŞAMPİYONU SPORCULARLA BİR ARAYA GELİNDİ”

19 Mayıs'ta, Ankara'da bir ilki gerçekleştirerek Sports İnternational, Most Life Club ve Base Life Club eğitmenleri eşliğinde Beştepe Artletics'te bir araya gelindi. 19 Mayıs'ta Beştepe Artletics'te olan dünya şampiyonu Down Sendromlu sporcular ile kutlamalar gerçekleştirildi.

adsiz-tasarim-26.png

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.