Enver Demirel: ''Bu başkan ne yapıyor diye sorunuz''

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçeye yapılan projeler hakkında bilgi vererek vatandaşların kendilerini sorgulamaları çağrısında bulundu.

Enver Demirel: ''Bu başkan ne yapıyor diye sorunuz''
Yayınlanma:

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçedeki yapılan ve devam eden hizmetleri vatandaşlara tanıtarak, halkını belediye çalışmalarını sorgulamaya davet etti.

''BU BAŞKAN NE YAPIYOR DİYE SORUNUZ''

Başkan Demirel, her bir projenin Etimesgut'un kaynakları, emeği ve 614 bin nüfusun hakkını içerdiğini vurgulayarak, "Bu başkan ne yapıyor, neleri yapmıyor diye sorunuz. Ben sizin makamınızı kullanıyorum, sizin kaynaklarınızı harcıyorum" dedi.

Demirel, farklı mahallelerden gelen vatandaşları Türk Tarih Müzesi, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Devlet Bahçeli Tesisleri gibi önemli noktalarda ağırlayarak, yaptıkları çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Demirel, her bir tesisin Etimesgut'un zenginliğine katkıda bulunduğunu ve bu hizmetleri borçlanmadan, kredi kullanmadan, faiz ödemeden kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştirdiklerini belirtti.

''İLÇENİN İHTİYAÇLARINA UYGUN PROJELER OLUŞTURULDU''

Başkan Demirel, "Her Etimesgutlu yapılanları ve yapılamayanları sorup sorgulama hakkına ve sorumluluğuna sahiptir. Lütfen bizi sorgulayınız" diyerek, vatandaşları belediye hizmetlerini yakından takip etmeye ve görüşlerini paylaşmaya çağırdı.

Etimesgut'a kazandırılan onlarca tesis arasında kültür, sanat yaşam merkezleri, eğitim birimleri, spor tesisleri, yüzme havuzları, kreşler, kapalı pazarlar, kütüphaneler, köy konakları, emekli konakları, hanımlar konakları, meydanlar, camiler, türbeler ve sosyal destek projelerinin bulunduğunu söyleyen Başkan Demirel, bu hizmetleri ilçenin ihtiyaçlarına uygun şekilde planlayarak hayata geçirdiklerini ifade etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.