Enver Demirel'den Erdal Beşikçioğlu'na teşekkür

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Enver Demirel'den belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim aldıklarını açıklamasının ardından Demirel, "Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Erdal Besikçioğlu'na "borçsuz belediye devraldıkları" yönündeki dürüst açıklamaları için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

Enver Demirel'den Erdal Beşikçioğlu'na teşekkür
Yayınlanma:

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, basın mensubunun sorusu üzerine belediyeyi borçsuz bir şekilde devraldıklarını ve kaldıkları yerden çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Beşikçioğlu, "Şanslı belediyelerden biriyiz" dedi.

Eski Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ise bu açıklama üzerine Beşikçioğlu'na 'dürüst' açıklamalarından dolayı teşekkür etti.

Demirel, "Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışıyla; uyguladığımız mali disiplinle kendi kaynaklarımızla, borçsuz, faiz ödemeden; hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıran onlarca hizmet ürettik. Etimesgut Belediyesi gerçekleştirdiği onlarca tesise, hizmete rağmen borcu olmayan ve hizmet üretebilecek kaynağı olan Türkiye'nin ender belediyelerinden biridir. Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Erdal Besikçioğlu'na "borçsuz belediye devraldıkları" yönündeki dürüst açıklamaları için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.