Enver Demirel'den Etimesgut'a daha fazla hizmet sözü

Etimesgut Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Enver Demirel, yerel seçim çalışmaları kapsamında Piyade Mahallesi sakinleriyle bir araya gelip talep ve önerileri dinledi.

Enver Demirel'den Etimesgut'a daha fazla hizmet sözü
Yayınlanma:

MHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel, Piyade Mahallesi Spor Tesisleri’nde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek hemşehrilerinin talep ve önerilerini dinledi.

Etimesgut'ta daha fazla hizmet sözü veren Enver Demirel, mahalle sakinlerinin spor tesisini yenileme talebine karşılık şunları söyledi:

“Çocuklarımız, gençlerimiz geleceğimiz en büyük zenginliğimizdir. Bu spor tesisinin eksikliğinin giderilmesi için çalışmaları başlatıyoruz. Zemin yenilenmesi, soyunma ve duş alanlarının genişletilmesi ve tribünlerin bir bölümünün kapatılması noktasında çalışmaları başlatacağız."

Etimesgut'ta çok sayıda esere imza attıklarını belirten Demirel, yeni dönemde de daha yaşanabilir kent için çalışacaklarının sözünü verdi.

demirel2.jpg

DAHA YAŞABİLİRİ ETİMESGUT SÖZÜ

Etimesgut'ta doğduğunu, burada büyüyüp iş hayatına ve siyasete atıldığını belirten Enver Demirel, "Acıları, sevinçleri hep birlikte paylaştık. Şehrimizi, insanımızı tanıyoruz, istek ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerimiz ortada; 100'ü aşkın tesis, 460 park, 5 milyon metrekareye yakın yeşil alan, onlarca sosyal ve kültürel proje kazandırdık." diye konuştu.

demirel.jpg

İlçede hayata geçirdiği eserleri de hatırlatan Demirel, "Türk Tarih Müzesi ve Parkı, Engelsiz Yaşam Merkezi, 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi (CKM), Cemevi gibi vizyonel projelerimizle Etimesgut'u ülkemizin en çağdaş şehirlerinden biri haline getirdik. Yeni dönemde de Türkiye’nin en çağdaş ilçesi haline getirdiğimiz Etimesgut’u." sözü verdi.

MHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel’e AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Fuat Yıldırım da eşlik etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.