Erdal Beşikçioğlu'ndan borç açıklaması!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Enver Demirel yönetimindeki belediyenin borç durumu ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Erdal Beşikçioğlu'ndan borç açıklaması!
Yayınlanma:

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde CHP'den Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu, ilk kez Belediye'nin borç durumu hakkında açıklama yaptı.

Beşikçioğlu, Eski Başkan Enver Demirel'den belediyeyi borçsuz bir şekilde devraldıklarını söyledi. Beşikçioğlu, Anka Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada "Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti. Bu manada şanslı belediyelerden biriyiz." dedi.

ENVER DEMİREL'İN HAKKINI TESLİM ETTİ

31 Mart'ta Etimesgut'ta belediye başkanı seçilerek, ilçenin ilk CHP'li Belediye Başkanı olan Erdal Beşikçioğlu, bugün CHP Genel Merkezi'nde başlayan "İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı"na katılarak yaptığı açıklamada selefi Enver Demirel'in hakkını teslim etti.

Etimesgut Belediyesini borçsuz teslim alan Beşikçioğlu, "Söylenecek bir şey yok. Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti. Biz de kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu manada şanslı belediyelerden biriyiz." dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.