Etiketler yükseldi, vatandaş Sosyete Pazarı’na akın etti

Tekstil ürünlerinin etiket fiyatı yükseldi. Vatandaşlar da mağazadan ürün almak yerine sosyete pazarlarına yöneldi. Alışveriş yapmak isteyen Başkentliler, Sıhhiye’de bulunan Sosyete Pazarı’na büyük ilgi gösteriyor.

Etiketler yükseldi, vatandaş Sosyete Pazarı’na akın etti
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Yüksek enflasyon tekstil sektöründe de üretim maliyetlerini etkiledi. Üretim maliyetlerinin artması tekstil ürünlerinin etiket fiyatına yansıdı. Mağazalarda etiketler yükseldi. Vatandaşlarda mağazadan ürün almak yerine sosyete pazarlarına yöneldi.

pazar1.jpg

İkinci el pazarı olarak bilinen sosyete pazarları son yıllarda ucuzluğun adresi oldu. Hemen hemen birçok şehirde bulunan sosyete pazarlarına halkın yoğun ilgisi devam ediyor.

pazar5.jpgPazarda satılan ürünler 100-300 lira arasında değişirken, ürün çeşitliği de oldukça fazla.

pazar6.jpg

Ankara’nın da en eski alışveriş yerlerinden biri olan Sıhhiye (Sosyete) Pazarı'na ilgi giderek artıyor. Başkentliler, alışveriş için her hafta perşembe günü Sıhhiye’de kurulan Sosyete Pazarı'nı tercih ediyor. Pazarda pantolondan çantaya, çoraptan takıya birçok ürün çeşidi bulunuyor.

pazar9.jpg

UCUZLUĞUN ADRESİ: SOSYETE PAZARI!

Mağazada bir pantolon ortalama bin lira ise pazardaki pantolonlar 100-200 lira arasında değişim gösteriyor. Pazardaki bazı ürünlerin fiyatları şu şekilde; çanta 250 lira, t-shirt 100 lira, tayt 100 lira, çorap 10 lira.

paazar3.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.