Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'den memura ikramiye müjdesi

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediyede çalışan işçilerin sendikalı olmasını sağlayarak en düşük maaşı yüzde 70 zamla 26 bin TL'ye çıkardı. Memurlara da bayram ikramiyeleri müjdesini veren Demirel, bayram ikramiyelerinin, 15 Mart'ta maaşlarla birlikte hesaplara yatırılılacağını açıkladı.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'den memura ikramiye müjdesi
Yayınlanma:

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yaptığı açıklamada, "Belediyemizde çalışan memurlarımızın 5 bin TL'lik Bayram İkramiyelerini 15 Mart'ta maaşlarıyla birlikte hesaplarına yatırıyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

İŞÇİLERE YÜZDE 70 ORANINDA ZAM YAPILDI

Demirel, belediyenin yatırım ve hizmetlerinin işçi ve memurların üstün gayret ve emekleriyle gerçekleştirildiğini belirtti. "Çalışanlarımıza değer veriyoruz. Emeklerinin karşılığını almaları noktasında tüm şartlarımızı zorlayarak Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzaladık ve Belediyede çalışan bin 835 işçimize yüzde 70’i aşan oranda zam yaptık. Sosyal haklardaki iyileştirmelerle artış yüzde 75 oldu. Memurlarımızın Bayram ikramiyelerini Ramazan alı içinde yatırarak onlara da rahat bir nefes aldırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Sayın Tuncay Erdem ve Ankara Şube Başkanvekili Talip Akbaş, Başkan Demirel'i ziyaret ederek, çalışanlara destekleri için teşekkür etti. Erdem, Demirel’in her zaman memurun yanında yer aldığı haklarının alınması noktasında büyük gayret sarfettiğini vurguladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.