Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ilk nikahını kıydı

31 Mart yerel seçimlerinde Etimesgut Belediye Başkanı olarak seçilen Ünlü Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, seçilmesinin ardından ilk nikâhını kıydı. Beşikçioğlu'nun nikâh töreni, Etimesgut Belediyesinin resmi hesabından yapılan paylaşımla kamuoyuna duyuruldu.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ilk nikahını kıydı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, özellikle canlandırdığı Behsat Ç. karakteriyle gönüllere taht kurmuştu. Oyunculuğu üzerinden eleştiri alan ve belediye başkanlığını kazanamayacağı iddia edilen Beşikçioğlu, üç dönem başkanlık görevi yürüten MHP'li Enver Demirel'in elinden başkanlık koltuğunu alarak göreve başladı. Beşikçioğlu, belediye başkanı sıfatıyla ilk nikâhını kıydı.

erdalbesikcioglu.jpg

Nikâh törenine dair görüntüler, Beşikçioğlu'nun Etimesgut Belediye Başkanı olarak yeni görevinin yanı sıra özel hayatına dair de ilgi odağı olduğunu bir kez daha gösterdi. Beşikçioğlu'nun ilk nikâhını kıyması, hem sanat camiasında hem de siyaset arenasında geniş yankı uyandırdı.

Etimesgut Belediyesinin resmi hesabı X üzerinden yapılan paylaşımda, "Belediye Başkanımız Sayın Erdal Beşikçioğlu, Berkay Dinçsoy ve Mine Kaya çiftinin nikâhlarını kıyarak, çiftimize ömür boyu mutluluklar diledi." notuyla birlikte nikâh töreninden kareler paylaşıldı.

besikcioglu-nikah.jpg

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nden yüzde 56.62 oy oranıyla seçilmişti. Hem siyasette hem de sanat dünyasında tanınan Beşikçioğlu, oyunculuk kariyerinin yanı sıra şimdi de belediye başkanlığıyla adından sıkça söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde Tatbikat Sahnesi'nde sahneye çıkarak seyirciyle buluşan Beşikçioğlu, farklı kimlikleriyle kamuoyunun ilgisini çekmeyi sürdürüyor.

nikahaa.jpg

X KULLANICILARINDAN İLGİNÇ YORUMLAR

Erdal Beşikçioğlu'nun nikâh kıydığı paylaşıma X kullanıcılarından çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Bir X kullanıcısı, "Başkanım bizim de nikahımızı sen kıysan hep beraber erik dalı oynasak ne olur kiiii..." yorumu yaparken; bir başka kullanıcı ise "İstanbul Tuzla'da yaşayıp, Etimesgut Belediyesi sayfasını takip etmek ancak sayenizde olurdu Sn. Beşikçioğlu. Halktan kopmuş ve içine dönük siyasetçilerden bıkmış halkımıza sanatçı kişiliği ve hissettirdiği güven duygusuyla harika bir örneksiniz." sözlerine yer verdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum