Etimesgut, engellilerin buluşma noktası oldu!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik, Korkut Ata Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, MHP Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Demiray, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ömer Uzun, engelli bireyler, aileleri, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar bu özel programa katıldı.

Etimesgut, engellilerin buluşma noktası oldu!
Yayınlanma:

Program, engelli sporcuların da katılımıyla renklendi. Paralimpik masa tenisi şampiyonları Abdullah Öztürk, Ali Öztürk, Nesim Turan, karate şampiyonları Muhammet Karakaya, Nesrin Cavadzade ve okçuluk şampiyonu Sadık Savaş, engelli bireylere destek olmak adına etkinlikte yer aldılar.

Başkan Enver Demirel, konuşmasında belediyenin engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak adına gerçekleştirdiği hizmetlerden bahsetti. Özellikle Türkiye'ye örnek olan Engelsiz Yaşam Merkezi'ni öne çıkaran Demirel, bu merkezin engelli ailelerine birçok imkan sunduğunu vurguladı. Ayrıca her yıl düzenledikleri deniz etkinliğiyle engellilerin sosyalleşmelerine destek olduklarını ve sosyal destek projeleriyle de hayatlarını kolaylaştırdıklarını ifade etti.

Başkan Demirel, engelli bireyler ve ailelerine yönelik hizmetlerin devam edeceğini belirtirken, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün engellilerin sorunlarının çözümüne vesile olması temennisinde bulundu. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen kukla gösterisi ve çalınan şarkılarla engelli bireyler keyifli anlar yaşadılar.

Kent Konseyi Başkanı Ömer Uzun, belediye başkanına engelli ve ailelerine sağladığı destekten ötürü teşekkür etti. Başkan Demirel ise masa tenisi şampiyonlarıyla masa tenisi oynayarak etkinliğe renk kattı

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.