Etimesgut'ta 7 kişi birbirine girdi: Bir kişi kavganın ortasında scooterla olay yerinden uzaklaştı

Ankara’da Etimesgut ilçesi Hikmet Özer Caddesi'nde meydana gelen olayda iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Etimesgut'ta 7 kişi birbirine girdi: Bir kişi kavganın ortasında scooterla olay yerinden uzaklaştı
Yayınlanma:

Saat 19 sularında yaşanan olayda, gruplar arasındaki gerginlik artarken, bir kişi kavga sonrası scooter ile olay yerinden kaçtı. Ancak, olayın büyümesiyle birlikte bazı kişiler araçlarında sopa alarak tekrar olay yerine geri döndü.

Kavganın kameraya yansıyan görüntülerine göre, sokak ortasında yaşanan olayda 7 kişi birbirine girdi. Kaldırımda başlayan kavga, daha sonra yol üzerinde devam etti. Bu süreçte, bir kişinin 2 kişi tarafından sıkıştırılarak yumruklandığı görüldü. Vatandaşların da tepkisini çeken bu şiddet olayı, çevrede bulunanların endişeyle izlediği bir duruma dönüştü.

Olayın detaylarına dair edinilen bilgilere göre, Etimesgut ilçesindeki Hikmet Özer Caddesi'nde yaşanan bu kavga, polis ekiplerinin müdahalesiyle son buldu. Ancak, olayın neden çıktığı ve taraflar arasındaki gerilimin ne olduğu henüz netlik kazanmış değil.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.