Etimesgut'ta araç takla attı! Polatlı'da TIR devrildi!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde aşırı sürat nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, takla attı. Kazada, can kaybı yaşanmadı. Ankara'nın Polatlı ilçesinde TIR'ın devrilmesiyle trafik kazası meydana geldi.

Etimesgut'ta araç takla attı! Polatlı'da TIR devrildi!
Yayınlanma:

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Olay, Eryaman Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir araç takla attı. Kaza, aşırı sürat nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, takla attı. Kazada, can kaybı yaşanmadı.

save.gif

Kaza, Eryaman 1. Etap'ta meydana gelen trafik kazasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle bir araç takla attı. Kazanın ardından bölgeye sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın meydana gelme nedeni ve kazaya karışan araçların durumuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

TIR DEVRİLDİ!

Ankara'nın Polatlı ilçesinde TIR'ın devrilmesiyle trafik kazası meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde, Eskişehir yolu üzerinde seyir halinde olan bir TIR'ın Polatlı'yı geçtiği sırada devrildi. TIR'ın devrilmesi sonucunda, trafik akışında aksamalar yaşandı. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada can kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Ancak, devrilen TIR'ın neden olduğu trafikte aksamalara neden oldu.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.