Etimesgut'ta Güzelkent Cemevi tamamlanıyor

Etimesgut Belediyesi tarafından inşaatına devam edilen Güzelkent Cemevi'nin bul yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Etimesgut'ta Güzelkent Cemevi tamamlanıyor
Yayınlanma:

Etimesgut Belediyesi tarafından Güzelkent Mahallesi'nde inşaatına başlanan cemevinin yakın zamanda tamamlanacak. Etimesgut Belediyesinin Güzelkent Aile Yaşam Merkezinin yanında inşaatına başladığı cemevinin bu sene içerisinde tamamlanması bekleniyor.

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, cemevi ile ilgili bilgileri Anadolu Horasan Erenleri Derneği üyelerine aktardı. Demirel, inşaatı süre cemevinde çalışmaların hızlı bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, cemvinin toplamda 1500 metre kare bir alana sahip olacağını ifade etti. Demirel, cemevinde cem salonu, dede salonu, sohbet odası, idari bölüm, atölyeler, kütüphane, yemek salonu, kesim alanı, mutfak gibi bölümlerin de bulunacağını söyledi.

Cemevinin projesi esnasında alevi dedelerinden de görüş alındığını dile getiren Demirel, Güzelkent Cemevi'nin Alevi vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Demirel, hareketli bir konumda yer alan cemevinin yakınlarında kreş, spor merkezi, emekli konağı gibi vatandaşlara hizmet veren alanların bulunduğunu ifade etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.