Etimesgut’ta yaz boyunca mahallelerde şenlik düzenlendi

Ankara Etimesgut Belediyesinin ‘Mahallemiz Şenleniyor’ programı kapsamında yaz boyunca düzenlediği renkli ve eğlenceli etkinlikler büyük beğeni topladı.

Etimesgut’ta yaz boyunca mahallelerde şenlik düzenlendi
Yayınlanma:

Etimesgut Belediyesi, yaz ayları boyunca ‘Mahallemiz Şenleniyor’ programıyla çocuklar ve aileleri için birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler düzenledi. Mahallelerin ortak noktalarında gerçekleştirilen programlarda, folklor gösterisi sunuldu, çocuklar için köpük, sihirbaz, kukla gösterileri düzenlendi. Yarışmalarda hem aileler hem de çocuklar kıyasıya yarıştı.

etimesgutsenlik3.jpg

19 NOKTADA YAZ EĞLENCESİ

Müzik dinletilerinin de yer aldığı etkinliklerde, katılımcılara Osmanlı macunu gibi geleneksel lezzetler de ikram edildi. Etimesgut Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 19 noktada gerçekleştirilen etkinliklere katılım yoğun oldu.

etimesgutsenlik.jpg

TANIŞMA VE KAYNAŞMAYA FAYDA SAĞLADI

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de etkinliklerde vatandaşlarla bir araya geldi. Demirel, yaz boyunca düzenlenen etkinliklerle çocuklara eğlenceli bir yaz sunmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Mahalle etkinliklerimizle mahalle sakinlerimiz bir araya geldi. Hem etkinliklerle eğlendi, hem tanıştı, hem kaynaştı. Bu yönüyle mahalle kültürüne katkı da sağladık” diye konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.