etiSEM kayıtları başlıyor

14 farklı merkezde Etimesgutulara ücretsiz meslek ve beceri eğitimi veren Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi'nin (etiSEM)  kayıtları 9-16 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

etiSEM kayıtları başlıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

14 farklı merkezde Etimesgutulara ücretsiz meslek ve beceri eğitimi veren Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi'nin (etiSEM)  kayıtları 9-16 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Eğitim öğretimin ise 21 Eylül'de başlaması planlanıyor. Ancak eğitim takvimi COVİD-19 pandemisi nedeniyle Eğitim Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) belirleyeceği takvime göre netleşecek. etiSEM birimleri 2019-2020 güz döneminde COVİD-19 nedeniyle salgını nedeniyle yüz yüze eğitim yapılamadan tamamlayamadığı için yeni eğitim öğretim yılına eksik konu ve kazanımları ile öğrenme kayıplarına da yönelik olarak hazırlanan “Telafi Eğitim Programı” ile başlayacak. http://etisem.etimesgut.bel.tr/ adresinden kayıt ve detaylı bilgiye ulaşılabilecek.

etiSEM 14 MERKEZE ULAŞTI

etiSEM kurslarını verileceği merkezler şunlar: etiSEM MERKEZ Binası, Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi, Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi, Atakent Sosyal Tesisleri ve etiSEM Geleneksel El Sanatları Eğitim ve Uygulama Merkezi ile Devlet Bahçeli Eğitim, Spor ve Yaşam Merkezi’nde bulunan etiSEM Bağlıca Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi, Satuk Buğrahan Geleneksel Türk İslam Sanatları Eğitim ve Uygulama Merkezi, etiSEM Kaşmir Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi, etiSEM Güzelkent Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi, etiSEM Atabey Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi, Turkuaz Kültür ve Spor Merkezi ile Atayurt Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi. Kursiyerlere, Meslek Gelişim ve Beceri Edindirme Kurs Programı kapsamında hizmet sunulacak. MEB onaylı programlardan oluşan etiSEM Kurslarının 22 alan ve 285 kurs program içerikleri, günün şart ve ihtiyaçlarına göre güncelleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.