Evren'de Hüsamettin Ünsal dönemi nasıl geçti?

Ankara'da 31 Mart yerel seçimlerinden sonra parti bazında el değiştirmeyen ilçelerden biri de Evren oldu. Geçtiğimiz dönemde de Adalet ve Kalkınma Partili (AK Parti) Hüsamettin Ünsal tarafından yönetilen Evren'de neler yapıldı, bundan sonrası için neler vaat edildi? İşte detaylar...

Evren'de Hüsamettin Ünsal dönemi nasıl geçti?
Yayınlanma:

Ankara'da yerel seçimlerin yarattığı şaşkınlık devam ederken, bazı ilçeler yine şaşırtmadı. Bu ilçelerden biri olan Evren'de 2019'da aday gösterilen ve başkanlık koltuğuna oturan Hüsamettin Ünsal 2024 seçimlerinde yeniden aday gösterilerek yeniden belediye başkanı seçildi.

GEÇTİĞİMİZ DÖNEMDE EVREN'DE NELER YAPILDI?

2019-2024 yılları arasında Evren'de yol çalışmaları, sosyal tesis ve park düzenlemeleri hayata geçirildi. Öte yandan Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen 'Evren’de Gelecek Turizmde' çalışmaları yürütüldü. Ayrıca, vatandaşların barınma sorunu gidermek adına da bu dönemde ilçeye TOKİ konutları inşa edildi.

unsal.jpg

Sosyal projeler kapsamında da özellikle Ramazan ve Kurban Bayram'ında vatandaşlar için ücretsiz taşıma imkanı sunuldu.

GELECEK DÖNEMDE EVREN'İ NELER BEKLİYOR?

31 Mart'tan yeniden başkanlık koltuğuna oturan Hüsamettin Ünsal yerel yönetimlerin önemine vurgu yaparak ilçenin gelişmesi için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Ünsal, bundan sonraki süreçte de halkın ihtiyaçlarına odaklanılacağını belirtti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.