Fethi Yaşar Batıkentli vatandaşlarla buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Batıkent Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını birlikte gerçekleştirdi.

Fethi Yaşar Batıkentli vatandaşlarla buluştu
Yayınlanma:

Batıkent Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, CHP Ankara Milletvekilleri Aylin Yaman, Umut Akdoğan ve CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım da katıldı. Vatandaşlar, Türk bayraklarıyla Yaşar ve Yavaş'ı karşıladı.

BATIKENTLİLER EN İYİSİNE LAYIK

Yaşar, göreve geldiği günden bu yana verdiği sözleri fazlasıyla yerine getirdiğini belirtti. Batıkent'i otel konumundan çıkararak sosyal bir yaşam alanına dönüştüreceğini ve ailelerin çocuklarını beklemek için dışarı çıkmalarına gerek kalmayacağını ifade etmişti. Bugün bu sözü yerine getirmenin haklı gururunu yaşadığını dile getirdi. Batıkentlilerin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Yaşar, semtin planlı ve sosyal demokratların kurduğu olduğunu söyledi. Yaptıkları hizmetlerle Yenimahalle'nin gelişmişlik sıralamasında 180'inciden 5'inci sıraya yükseldiğini belirtti. Yaptıkları ve yapacakları hizmetlerin vatandaşların parasını yine onlara fayda sağlayan projelere imza atarak gerçekleştirdiklerini vurgulayan Yaşar, kültür ve sanata büyük önem verdiklerini ifade etti.

fethiyasar.jpg

HERKESE EŞİT HİZMET

Yaşar, her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini vurgulayarak, Türkiye'de ilk defa yetki alanında olmamasına rağmen Cemevi yapan bir belediye başkanı olduğunu belirtti. İlçede yaşayan vatandaşların dinine, ırkına, mezhebine bakmaksızın her inanca saygı duyduklarını ve eşit hizmet götürdüklerini ifade etti. Kimseyi ayırt etmeden hizmet verdiklerini vurgulayan Yaşar, halkı kamplaştırarak ilerlemenin mümkün olmadığını söyledi. Hem cami hem de Cemevi'nin kendilerine ait olduğunu belirten Yaşar, Batıkent'te inşaat çalışmalarına başladıkları Pir Sultan Abdal Cemevi'ni 17 Şubat'ta açacaklarını ve bu şekilde kardeşliği ve barışı sağlayacaklarını ifade etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.