Fethi Yaşar, Şentepelilerle iftar sofrasında bir araya geldi

Yenimahalle Şentepe Gönülleri Derneği’nin düzenlediği iftar programında Fethi Yaşar, Şentepelilerle buluştu.

Fethi Yaşar, Şentepelilerle iftar sofrasında bir araya geldi
Yayınlanma:

Yenimahalle Şentepe Gönüllüleri Derneği’nin düzenlediği iftar programına, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra Şentepelileri Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ve meclis üyeleri katıldı.

Şentepelilerle aynı sofrada bulunmaktan onur duyduğunu söyleyen, Başkan Yaşar, “Ramazan bizim inancımızın en önemli ayıdır. 11 ayın sultanıdır. Tuttuğunuz oruçları, kıldığınız namazları teravihleri, yaptığınız hayırları Allah kabul etsin. Ramazan sadece zenginle fakirin, güçlüyle güçsüzün aynı sofraları paylaştığı ay değildir, Ramazan aynı zamanda birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin ayıdır. Ramazan’ı maalesef son üç senedir istediğimiz şekilde yaşayamıyoruz. İki sene pandemi ile uğraştık. Bu sene de 11 ilimizde bir deprem felaketi yaşadık. Millet olarak onlara el birliği ile yardım ettik. Dünyanın dört bir yanından ülkeler yardımımıza koştu. Yenimahalle Belediyesi olarak hem vatandaşlarımızın desteği ile hem de belediye bütçemizle 104’üncü tırımızı deprem bölgesine gönderdik. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

Yaşar, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu’nun, belediye ev sahipliğinde Nergis Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine de katıldı.

Salonu dolduran vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileyen Yaşar, göreve geldiği günden bu yana hemşeri derneklerine büyük önem verdiğini söyleyerek, “Ramazan’da kin, nefret yoktur, Ramazan hoşgörü, barış ve kardeşlik ayıdır. İftar sofralarında kurduğumuz bu kardeşlik ortamı inşallah hep daim olur. Kapım sizlere her zaman açık” ifadelerini kullandı.

Program sonunda Fethi Yaşar’a teşekkür plaketi takdim eden Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya, “Fethi Başkana hemşerilerimizin her zaman destekçisi olduğu için teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.