Fethi Yaşar'dan 'Yozgat Kültür Günleri'ne ziyaret

Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği 'Yozgat Kültür Günleri' etkinliği, Zafer Çarşısı Sergi Salonu'nda üçüncü kez gerçekleşti.

Fethi Yaşar'dan 'Yozgat Kültür Günleri'ne ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu ve Naki Demir ile birlikte Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği 'Yozgat Kültür Günleri' etkinliğini ziyaret etti.

''KAMPLAŞMAYA KARŞI EN BÜYÜK TUTKAL HEMŞERİ DERNEKLERİ''

Etkinlikte, Yozgatlı birçok sanatçının eseri sergilenirken, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, demokrasinin örgütlü toplumlarda yeşerip güçlendiğine vurgu yaptı. Yaşar, "Barış, sevgi, kardeşlik de birlikten gelir." dedi.

fethiyasar.jpg

Hemşeri derneklerinin önemine dikkat çeken Yaşar, göreve geldiği günden beri hemşeri derneklerini ziyaret ettiğini ve onlarla bir araya geldiğini belirtti. Türkiye'nin kamplaşmaya karşı en büyük tutkalın hemşeri dernekleri olduğunu ifade eden Yaşar, derneklerin hem geleneklerin yaşatılmasında hem de toplumsal sorunların çözümünde önemli rol oynadığını vurguladı.

YDDF Başkanı Mesut Ayvazoğlu ise etkinliğin amacının tüm Yozgatlı sanatçıları bir araya getirmek ve hemşerileri ile buluşturmak olduğunu belirtti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.