Gastro Sincan’ın şef adayları hünerlerini sergiledi

Türk Mutfağı Haftası kapsamında Ankara’nın yöresel yemek ve el yapımı ürünlerinin tanıtıldığı Başkent Millet Bahçesi’nde “Gastro Sincan” da stant açtı. Şef adaylarının hünerli ellerinden çıkan birbirinden lezzetli yemekler Başkentlilerin beğenisini topladı.

Gastro Sincan’ın şef adayları hünerlerini sergiledi
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde gerçekleşen, Kültür ve Turizm Bakanlığı eşliğinde düzenlenen “Türk Mutfağı Haftası” etkinlikleri Başkent Millet Bahçesi’nde dün başladı.

O etkinliklerde Sincan Belediyesi’nin hizmete sunduğu Gastro Sincan da çeşit çeşit lezzetleri ziyaretçilere sunma fırsatı buldu. Geleceğin aşçılarını yetiştiren Gastro Sincan, ilçeye özgü yöresel yemeklerle adından söz ettirdi.

turk-mutfagi-haftasi-1.jpg

Stantta; Ankara Tava, yaprak sarması, tutmaç çorbası, çıtır kabak tatlısı, midye baklava, karpuz kabuğu reçeli gibi lezzetler ziyaretçilere sunuldu.

Millet Bahçesi stantlarında yerini alan Gastro Sincan, Ankara’nın Gastronomi İlçesi Yarışması’nda “Kıkırdaklı Tarhana Çorbası” ve “Kimanlı Tirid” ile yer aldı.

GASTRO SİNCAN’IN ŞEF ADAYLARI HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Birbirinden güzel çeşit çeşit yemeklerle damaklar şenlendi. Gastro Sincan’ın şef adayları hünerlerini sergiledi. Yaptıkları lezzetli yemekleri vatandaşlara ikram eden şef adaylarının marifetleri büyük beğeni topladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.