Genç Kızılay Kızılcahamam depremzedelerin yanında

“Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi kapsayan depremler Türkiye’yi derinden etkiledi. Türkiye’nin dört bir yanından yardımlar bölgelere ulaşırken sivil toplum kuruluşları da ilk itibaren günden sahada yer aldı.

Genç Kızılay Kızılcahamam depremzedelerin yanında
Yayınlanma:

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça bahsettiren Genç Kızılay Kızılcahamam ekibi “Çocuklar Hep Gülecek”sloganı ile deprem bölgesinde yer aldı. Kurulduğu günden bugüne çeşitli alanlarda çalışmalara imza atan genç ekip sosyal yardımların yanı sıra depremden etkilenen çocuklara farklı farklı etkinlikler düzenledi. “Türkiye Tek Yürek” anlayışını benimseyerek hareket eden ekip 7’den 70’e her vatandaşın yanında olmaya gayret etti.

genc-kizilay-31.jpeg

Konu ile açıklamada bulunan Genç Kızılay Kızılcahamam İlçe Başkanı Yaşar Yılmaz, “Türkiyemiz zor günlerden geçmektedir. Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilimizi vuran deprem Türkiyemizi derinden etkilemiştir. Herkes gibi bizde ekibimizle koordine olarak deprem gecesi yola çıktık. Sürecin ne kadar zor olacağını biliyorduk. İlçe Kaymakamlığımız, İlçe Belediyemiz ve şubemiz hızlı planlama sonucu sahada görev aldık. İlk günden bugüne sahada olan ekibimiz dur durak bilmiyor. Gençlerin enerjisi bizi kuvvetlendiriyor. Burası Kızılcahamam burada herkes gülecek çocuklar gülecek sloganı ile sürece başlayan ekibim adına son derece mutluyum. Bu zorlu günlerde gün birlik olma günü adına hep beraber elimizi taşın altına koyduk. Bu çalışmalar neticesinde bizlerden desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanım Süleyman Acar’a, Kaymakamımız Can Aksoy’a, Şube Başkanım Yılmaz Özbeğe ve değerli ekibime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Genç Kızılay Kızılcahamam heryerde” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.