GGYD’liler 1000 haneye iyilik götürdü

Başkentli genç girişimciler Ramazan geleneğini bu yıl da sürdürdü, Mamak bölgesindeki 1000’den fazla eve, içeriği zengin Ramazan kolisi hediye etti… İyilik için yarışan GGYD’liler, kolileri de bizzat kendileri dağıttı.

GGYD’liler 1000 haneye iyilik götürdü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Her yıl ramazan ayında Ankara’nın bir ilçesinde toplu iftar yemeği veren ancak son iki yıldır salgın nedeniyle bu organizasyonunu gerçekleştiremeyen Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) üyeleri, toplu iftar yerine ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye gıda desteğinde bulunuyor. Bu yıl ki Ramazan kolisi kampanyasına da üyeler büyük destek verdi. Genç girişimcilerin katkısı sonucu 1000’den fazla aile için zengin içerikli Ramazan kolisi hazırlandı, Mamak Kaymakamlığı işbirliğiyle ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Hem Dua Hem Teşekkür

Ramazan kolisi dağıtımına bizzat katılan GGYD Başkanı M.Nezih Allıoğlu, yönetim kurulu ve dernek üyeleri, ailelerle sohbet etme, hatırlarını sorma fırsatı da buldu. Pandemi koşullarına uygun gerçekleşen organizasyonda Mamaklı ihtiyaç sahipleri, dernek yönetici ve üyelerine hem dua, hem teşekkür ederken, GGYD Başkanı M.Nezih Allıoğlu, “İnsanlık vazifemiz” dedi. Başkan Allıoğlu, salgının yol açtığı ekonomik sıkıntılara rağmen Ramazan kampanyasına büyük ilgi gösteren, sadece bağış yapmakla kalmayıp, hediyelerin dağıtılmasına bizzat katılan dernek üyelerine ayrıca teşekkür etti.

Bu sıkıntılı günleri aşacağız

“Bizi, biz yapan da işte bu dayanışma ve yardımlaşma ruhumuzdur” diyen Başkan Nezih Allıoğlu, koşullar ne kadar ağır olursa olsun, Ramazan gibi, bayram gibi müstesna günlerde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya, toplumsal dayanışmanın gereğini yerine getirmeye devam edeceklerini bildirdi. Bu yıl ki gıda yardımlarının daha büyük bir anlam taşıdığını da anımsatan Başkan Allıoğlu, “Salgının etkisini her yerde görmek mümkün. Ne yazık ki insanlarımızın alım gücü biraz daha düşmüş durumda. Yine de umutsuz değiliz. Hayırsever, yardımsever bir milletiz. Birbirimize omuz vererek, bu sıkıntılı günleri aşacağız” dedi. 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.