Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek belediye meclis üyesi adaylarıyla buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, bir kahvaltı programında buluştu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek belediye meclis üyesi adaylarıyla buluştu
Yayınlanma:

Düzenlenen kahvaltı programında Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Cumhur İttifakı olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek Gölbaşı, Ankara ve Türkiye'nin kazanacağını ifade etti. Programa katılanlar arasında Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayları ve ilçe teşkilatları da yer aldı. Kahvaltı programında, meclis üyeleri kendilerini tanıttı.

İLÇEYE HİZMETE DEVAM

Şimşek, 2019'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görevlendirmesiyle ve destekleriyle göreve geldiklerini belirtti. İlçe sakinlerinin yaşamını güzelleştirmek için çalışmalara başladıklarını ifade eden Şimşek, seçim beyannamesinde vaat ettikleri projelerin yüzde 98'ini gerçekleştirdiklerini söyledi ve ilçeye hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

GÖLBAŞI 150 BİN NÜFUSLU BÜYÜK BİR AİLE

Şimşek, Gölbaşı'nın 54 mahallesi ve 150 bin nüfusuyla büyük bir aile olduğunu vurguladı. İlçenin stratejik bir konumda olduğunu, turizm, öğrenci, sanayi, tarım, hayvancılık ve eğitim alanlarında önemli olduğunu belirten Şimşek, Gölbaşı'nın Türkiye'deki 922 ilçe arasında özel bir yere sahip olduğunu söyledi. İlçede birçok stratejik kurumun bulunduğunu, Mogan ve Eymir gölleri ile üniversite kampüslerinin olduğunu dile getiren Şimşek, ilçe başkanlarının ve belediye meclis üyesi adaylarının Cumhur İttifakı'nın başarısı için birlikte çalışacaklarını belirtti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.