Gölbaşı Belediyesinin koltuğu Derin'e emanet!

Gölbaşı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. İlçe, çeşitli etkinliklerle dolu bir gün geçirirken, özellikle minikler için unutulmaz anlar yaşandı.

Gölbaşı Belediyesinin koltuğu Derin'e emanet!
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 23 Nisan vesilesiyle başkanlık makamını Şehit Bülent Göçer İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Derin Yumurtacı’ya devretti.

KOLTUK DEVRİ YAPILDI

Samimi bir atmosferde gerçekleşen devir teslim töreninde, Yakup Odabaşı, Derin ile yakından ilgilenerek onunla sohbet etti. Minik başkan Derin, Gölbaşı Belediyesi’nin yönetiminde söz sahibi olarak çeşitli yönetim faaliyetlerinde bulundu ve Gölbaşı için değerli fikirlerini paylaştı. Tören, birçok birim müdürünün de katılımıyla gerçekleşti.

Derin, makama geçişinin ardından duygusal bir konuşma yaparak tüm çocukların bayramını kutladı.

odabasi2.jpg

Minik Derin’in projeleri arasında sokak hayvanları için barınaklar, okullarda sanat ve spor ağırlıklı kurslar, güvenli oyun alanları gibi önemli konular yer alıyor.

Odabaşı, Derin’e verdiği güzel talimatlar için teşekkür ederek, önerilerini hayata geçirme sözü verdi ve Derin’e eğitim hayatında başarılar diledi.

KUTLAMALAR DEVAM ETTİ

23 Nisan kutlamaları, Sevgi Çiçeği İlkokulu’nda da devam etti. Gölbaşı Kaymakamı, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı ve diğer ilçe yetkililerinin katıldığı programda, çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü, günün anlam ve önemine dair bir konuşma gerçekleştirdi ve çocuklara başarılar diledi.

Program kapsamında düzenlenen ödül töreninde, Okul Sporları Basketbol ve Voleybol ilçe müsabakalarında dereceye giren okullara ödüller verildi. Öğrenciler, Türkiye'nin farklı yörelerinden hazırladıkları halk oyunları gösterileriyle bayramı coşkuyla kutladı.Yakup

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.