Gölbaşı daha güzel ve modern bir görünüme kavuşuyor

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin farklı noktalarında vatandaşlardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda yeni imar yolları açmayı hedefliyor.

Gölbaşı daha güzel ve modern bir görünüme kavuşuyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

YOL SEFERBERLİĞİ

 

 Gölbaşı Belediyesi, doğalgaz çalışmaları nedeniyle Örencik mahallesi’ndeki temel belediyecilik çalışmalarını daha da artırdı. Bölgede  yeni yatırımlarının gelmesi, alt yapı çalışmalarının yapılabilmesi için de imar yolların açılmasına büyük önem veriliyor. Yetkililer, yapılan çalışmalar doğrultusunda Örencik mahallesinde 3 bin 200 metre imar yolu açılacağını bildirdi.

 

yeni-imar-yollari-orencik-2.jpg

 

"DAHA ÇOK YATIRIM GELECEK"

 

Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imar yollarının açılmasıyla birlikte bölgede yapılacak olan alt yapı çalışmalarının önünün açıldığını ifade ederek “ Örencik mahallemizde imar yollarını açarak alt yapı çalışmalarının yapılmasının önünü açtık. Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra bölgeye daha çok yatırım gelecek.  Belediyemizin ve diğer yatırımcı kurumların çalışmalarıyla Örencik daha da nezih ve güzel bir mahalle oluyor. Yeni yol, asfalt ve alt yapı çalışmalarıyla bambaşka günlere yürüyen Örencik’e yaptığımız hizmetler hayırlı olsun” dedi.

 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.