Gölbaşı'nda güzellik yarışması!

Gölbaşı Mogan Gölü kıyısında bulunan Atatürk Sahil Parkı, renkli ve coşkulu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Türkiye'nin dört bir yanından, Rusya, Ukrayna ve Balkan ülkelerinden gelen yerli ve yabancı ırklara mensup 340 köpek, Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu (KIF) tarafından düzenlenen 'Ankara Ulusal Irk Standartları Yarışması (2XCAC)' kapsamında bir araya geldi.

Gölbaşı'nda güzellik yarışması!
Yayınlanma:

Gölbaşı Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilen bu etkinlik, göz alıcı güzellikleriyle ve renkli görüntüleriyle dikkat çekti. Atatürk Sahil Parkı'nda düzenlenen yarışma, yerli ve yabancı 64 farklı köpek ırkından gelen katılımcılarla dolup taştı.

LEZZETLİ MAMALARLA ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Yarışma boyunca, hayvanseverlerin heyecanla takip ettiği yarışmada öne çıkan köpekler, sadece kupalarla değil, aynı zamanda lezzetli mamalarla da ödüllendirildi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na etkinliğe verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi sunulurken, plaketi Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kara aldı.

kopekyarisma.jpg

Bu etkinlik, köpek sahipleri ve hayvanseverler için unutulmaz bir gün olarak tarihe geçti. Gölbaşı Mogan Gölü kıyısında bulunan Atatürk Sahil Parkı, dostlarımızın güzelliğini ve zarafetini kutlama adına mükemmel bir platform sağlamaya devam ediyor.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.