Gölbaşı'nda kahvaltı programı düzenlendi

İl Hemşehri Dernekler Platformu tarafından düzenlenen kahvaltı programında Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, il hemşeri derneğinin temsilcileriyle bir araya geldi.

Gölbaşı'nda kahvaltı programı düzenlendi
Yayınlanma:

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, Gölbaşı İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl ve birçok il hemşeri derneğinin temsilcisi, Ankara Kulübü'nde düzenlenen kahvaltı programında buluştu.

PROGRAMDA ŞEHİTLER ANILDI

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ,samimi bir aile ortamında gerçekleşen kahvaltı programında, Gölbaşı Belediyesi olarak çalışan ve üreten esnafların her zaman destekçisi olduklarını vurguladı. Gölbaşı'nı emektar yerel esnaflar ve tüm hemşerilerle güzelleştirmeye devam edeceklerini belirtti. Aralık ayındaki kahvaltı programını Gölbaşı Artvin İl Hemşehri Derneği düzenledi. Programda, terör saldırısında şehit olan askerler, gaziler, Gazze'de hayatını kaybedenler ve yaralananlar için dua edildi.

kahvalti.jpg

BİRLİK VE DAYANIŞMANIN ÖNEMİNE VURGU

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, kahvaltı organizasyonu için il hemşehri derneklerine teşekkür ederek, derneklerin bir araya geldiği bu platformun benzerini daha önce hiçbir yerde görmediğini belirtti. Gölbaşı'ndaki il hemşeri derneklerini tebrik etti ve nazar değmesin dileğinde bulundu.

Başkan Şimşek, samimi bir aile ortamında gerçekleşen kahvaltı programında birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, seçim sürecinin saygı ve sevgi içinde geçmesini dileyerek, Gölbaşı'nın kalkınması ve ilçe sakinlerinin mutluluğu için çalıştıklarını belirtti. İl hemşeri dernekleriyle sürekli iş birliği içinde olduklarını ifade eden Başkan, evlerinin çevresini güzelleştirmek için birlikte çalışma çağrısında bulundu ve Gölbaşı'nı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için birlikte çalışacaklarına olan inancını dile getirdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.