Gürsel Baran 23 Nisan'ı kutladı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak, çocukların geleceğine dair önemli vurgular yaptı.

Gürsel Baran 23 Nisan'ı kutladı!
Yayınlanma:

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, mesajında, "Her türlü savaş ve şiddetin sona erdiği huzur dolu bir dünyanın özlemini çektiğimiz süreçte, çocuklarımıza aydınlık gelecek sunmak, onlara temiz suyun, havanın ve gıdanın yer aldığı sürdürülebilir bir dünya bırakmak hepimizin ortak görevidir. Geleceğimizin teminatı biricik çocuklarımızın bayramı kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Baran, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde ve Cumhuriyete giden yolda TBMM'nin önemine vurgu yaptı.

“TBMM, Milli Mücadele sürecinde ve Cumhuriyete giden yolda milletin iradesinin ortaya konduğu, önemli kararların alındığı bir merkez, Türkiye Cumhuriyeti devletinin de temeli oldu" diyen Baran, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara duyduğu güveni ve inancı göstermek adına 23 Nisan'ı bir bayram olarak armağan ettiğini belirtti.

Baran, Türk iş dünyasının temsilcileri olarak, ecdadın savaş alanlarındaki zaferlerini barış ortamında üretimde, ticarette, ihracatta başarılarla taçlandırmaya gayret gösterdiklerini ifade etti. Ayrıca, coğrafyalarında savaş ve çatışmaların yaşandığı bir ülke olarak, çocukların barış içinde büyümesi ve huzur dolu bir dünya özlemi içinde olduklarını vurguladı.

“Bu anlamlı günü milletimize armağan eden Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile bu toprakları vatan yapan tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, daha güzel, daha güçlü yarınların teminatı biricik çocuklarımızın bayramını kutluyorum” sözleriyle mesajını sonlandıran Baran, bu özel günü büyük bir coşkuyla kutladı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.