Güzel havayı bulan Başkentliler, pazar günü parklara akın etti

Ankara’da güzel havayı fırsat bilen Başkentliler, pazar gününü güzel bir şekilde değerlendirebilmek adına parklara ve mesire alanlarına akın etti.

Güzel havayı bulan Başkentliler, pazar günü parklara akın etti
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Başkent Ankara’da son haftalarda etkili olan sağanak yağış günlük hayatı olumsuz etkiledi. Ankara’da güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, pazar gününü güzel bir şekilde değerlendirebilmek adına parklara ve mesire alanlarına akın etti. Güzel havayı fırsat bilen Başkentliler, Çankaya ilçesinde bulunan Kuğulu Park ve Botanik Park pazar günü Başkentlileri ağırladı.

whatsapp-image-2024-05-26-at-20-38.gif

GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDILAR

Tatil gününü bahar güneşinde bir gezintiyle değerlendirmek isteyenler, eşleri, arkadaşları, çocuklarıyla parklarda zaman geçirdi. Vatandaşlar, bol bol fotoğraf çektirerek bu anlarını ölümsüzleştirdi. Bazı vatandaşlar piknik yaparak vakit geçirirken, bazıları da çocukları ile parkta eğlendi.

whatsapp-image-2024-05-26-at-20-39.gif

ANKARA'NIN SİMGESİ: KUĞULU PARK

Ankara’nın simgesi haline gelen Kuğulu Park, konumu ve kolay ulaşım imkanlarıyla Ankaralıların çokça tercih ettiği parkların başında geliyor.

Haftanın ilk gününde Ankara güne yağmurla başladı. Ankara Valiliği ise dün Başkentlileri sağanak yağışa karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.