Hacettepe Teknokent’ten Ar-Ge Portal Oryantasyon Eğitimi

Hacettepe Teknokent Ar-Ge Portal Oryantasyon Eğitimi düzenledi. Oditoryum konferans salonunda gerçekleşen eğitime kuluçka merkezine yeni giren 4 firmanın yanı sıra toplam 35 firmanın temsilcileri katıldı.

Hacettepe Teknokent’ten Ar-Ge Portal Oryantasyon Eğitimi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yüksek Teknolojinin buluşma noktası Hacettepe Teknokent, bünyesinde bulundurduğu firmalara Oryantasyon eğitimleri vermeye devam ediyor. Firmaların Ar-Ge Portal kullanıcılarının ve muafiyet raporu ile ilgilenen personellerinin katıldığı eğitimin açılış konuşmasını Proje Yönetim Direktörü Miray Yardımedici yaptı. Proje Yönetim Uzmanı Görkem Yıldırımlı’nın sunum yaptığı etkinliğe,  Proje Yönetim Direktörlüğü ile İnsan Kaynakları Direktörlüğü personelleri de katıldı. Oryantasyon eğitimi, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

FİRMALARIN TALEP VE İSTEKLERİ ÖNCELİĞİMİZ

Firmaların talep ve isteklerinin Hacettepe Teknokent yönetiminin önceliği olduğunu söyleyen Proje Yönetim Direktörü Miray Yardımedici şu ifadeleri kullandı, “Hacettepe Teknokent olarak bünyemizde bulundurduğumuz firmalar ile yoğun bir etkileşim halinde olmaya, sorunlarına çözüm bulmaya ve taleplerini hızlıca yerine getirmeye gayret ediyoruz. Firmalarımız ile etkileşimimiz ve eğitimlerimiz yıl boyunca artarak devam edecek. Firmalarımızın ülke sınırlarını aşan başarısı ve ön kuluçkadan çıkarak yeni firmalarımızın bünyemize katılmasından da memnuniyet duyuyoruz. Yüksek teknolojinin buluşma noktası olan Hacettepe Teknokent, Türkiye’nin en başarılı teknokentleri olma hedefi doğrultusunda bünyemizdeki firmalarımızdan güç alarak ilerlemeye devam edecek” şeklinde konuştu.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.