Haymana ve Polatlı 'kardeş' oldu

Haymana ve Polatlı, imzalanan protokolle resmen “Kardeş Kent” oldu. Protokolü Haymana ve Polatlı Belediye Başkanları imzaladı.

Haymana ve Polatlı 'kardeş' oldu
Yayınlanma:

Ankara’nın iki kadim ilçesi Haymana ve Polatlı, imzalanan protokolle resmen “Kardeş Kent” oldu. Kardeş Kent protokolü, Haymana’da düzenlenen Sakarya Meydan Muharebesi ve Haymana Sempozyumu’nda gerçekleştirildi. Protokolü, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya imzaladı.

hay-pol-001.jpg

“KARDEŞLİĞİMİZİ GELECEĞE TAŞIDIK”

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Haymana ve Polatlı’nın ayrılmaz bir geçmişe ve iç içe geçmiş ortak geleceğe sahip iki ilçe olduğunu belirterek, “Bu protokolle zaten tarihten gelen kardeşlik bağlarımızı resmiyete döktük. Bu imzayla aynı geçmişe, ortak nüfusa sahip ilçelerimiz bu bağlarını geleceğe taşımak için önemli bir adım attı. Ben 22 gün 22 gece sürdürdüğümüz Sakarya Meydan Muharebesi ve Haymana etkinliklerine verdikleri destek için Polatlı Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya ve Polatlı Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Haymana ve Polatlı’nın kardeşliği hayırlı olsun” dedi.

hay-pol-1-001.jpg

“ETLE TIRNAK GİBİYİZ”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ise Haymana ve Polatlı’nın etle tırnak gibi olduğunu

İfade ederek, “Bugün zaten kardeş olan iki ilçenin kardeşliğini resmileştireceğiz. Polatlı Haymana, Haymana Polatlı demek. Polatlı’dan çok yoğun bir Haymanalı nüfusu var. Ticaretimizde, sosyal hayatımızda önemli bir rol üstleniyorlar. Etle tırnak iki ilçeyiz. Kardeşliğimiz hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.