Hemşehriler iftarda buluştu

Yelek Kasabası Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği, geleneksel olarak düzenlediği iftar programında Kırşehirliler’i buluşturdu.

Hemşehriler iftarda buluştu
Yayınlanma:

1993 yılında kurulan Yelek Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programında Kırşehirliler’i bir araya getirdi. Programa katılanlar arasında Sayıştay Üyesi Haydar Kulaksız, Yeminli Mali Müşavir Tezcan Atay, Vergi Müfettişleri Birol Çavuş, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Şahin, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş, Yelek Kasabası Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ahmet Maraş, Avukat Doğan Atay, Avukat Hülya Koç, UYAP Şube Müdürü Derya Orman, Cumhurbaşkanlığı’ndan Halil Orman, Ögretmen İsmail Orman, Ulaştırma Bakanlığı’ndan Mesut Demirhan, Ruhi Soylamış, Miladi Satılmış ve çok sayıda konuk yer aldı.

ara.jpg

Bürokrasiden özel sektöre çok sayıda davetlinin bulunduğu iftar programını değerlendiren Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş, “Dernek yönetimine ve iftar yemeği için emek veren, katılan herkese teşekkür ediyorum. Belediye eski binasının ‘köy konağı’ yapılması ve muhtarlığımız ile ‘ceviz ormanı’ yapılması projelerimizden bazılarıydı. Ülkemize, memleketimize hayırlı işler yapmak istiyoruz. Derneğimiz için bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. MHP Siyasi Etik Kurulu Başkanı, MHP MYK Üyesi, AHBV Üniversitesi Öğretim Üyesi, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Şahin hocamıza da Ankara milletvekilliği sürecinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Prof. Dr. Cengiz Şahin ise yaptığı konuşmada, iftar programı için teşekkür etti.

ekle.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum