Hoşgeldin gelecek

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 102. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hoşgeldin gelecek
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mustafa Kemal Atatürk’ün, 102 yıl önce Ankara’ya gelerek, bozkırın ortasında yoksul bir kasabadan Kurtuluş Savaşı’na karargah, yeni bir ülkeye başkent ve modern kentleşmeye örnek bir kent yarattığını kaydeden Alper Taşdelen mesajında şunları söyledi:

"Mustafa Kemal Atatürk, en zor koşullarda Ankara'dan bağımsızlık ve cumhuriyet ateşini tüm ülkeye yaydı. Bizler de bugün çoban ateşlerini birleştirip yeniden bağımsızlık ve cumhuriyet aydınlığına dönüştürmeliyiz. ‘Ankara ve Ankaralıların benim gönlümde bambaşka bir yeri vardır’ diyen Atamız biz Ankaralıların gönlünde sonsuza kadar yaşayacak. Bizim gönlümüzde de Büyük Atatürk’ün, Cumhuriyetin, Ankara’nın ve Çankaya’nın bambaşka bir yeri vardır. Çankaya’yı her alanda örnek ve öncü yapmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Atatürk’ün meşalesini sonsuza kadar taşıyacağız. Dün, bugün ve yarın; O her zaman geleceği temsil etti. Biz de O’nun izinden yürümeye devam edeceğiz. Dünyaya örnek olmuş bağımsızlığın ve özgürlüğün sembolü; Atamızın Ankara’ya gelişi kutlu olsun.”

 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.