İç Anadolu’da deprem paniği

Merkez üssü Kayseri İncesu olan 4.7, 4.4, 4.3 olan depremlerin ardından Sivas’ın Gürün ilçesinde de saat 17.18’de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İç Anadolu’da deprem paniği
Yayınlanma:

Merkez üssü Kayseri’nin İncesu ilçesi olan depremlerin ardından vatandaşların sokakta toplanma görüntüleri havadan görüntülendi. İncesu ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi olan 4.7, 4.4 ve 4.3 şiddetindeki depremlerden sonra, vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kent merkezinde de yoğun olarak hissedilen sarsıntıların ardından iş yerlerinde ve evlerinde bulunan vatandaşlar, sokağa çıkarak binaların önünde toplandı.
Panik yaşayan vatandaşların toplanma görüntüleri ise İHA dronu ile havadan görüntülendi.

KAYSERİ’NİN ARDINDAN SİVAS SALLANDI

Sivas’ın Gürün ilçesinde ise 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Sivas’ın Gürün ilçesinde saat 17.18’de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 7 km derinliğinde meydana gelen depremde olumsuz bir durum oluşmadı.
Öte yandan Sivas'ın Gürün ilçesi 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ilçede 217 binanın yıkık veya ağır hasarlı olduğu görüldüğü için afet bölgesine alınmıştı. Ayrıca 24 Şubat tarihinde Gürün ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmişti. İHA

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.