İsrail'in hedefi siviller! Cibaliye ve Bureyc kampını bombaladı

İsrail, Gazze'deki Cibaliye ve Bureyc kamplarını bombaladı. İsrail, daha önce iki kez saldırı düzenlediği kampları üçüncü kez bombaladı. İlk belirlemelere göre 44 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.

İsrail'in hedefi siviller! Cibaliye ve Bureyc kampını bombaladı
Yayınlanma:

İsrail hastane, mülteci kampı ve ibadethaneleri bombalamaya devam ediyor. İlk büyük saldırısını hastaneye gerçekleştiren İsrail ordusu, iki gün üst üste mülteci kamplarını bombaladı.

TÜRKİYE HAREKETE GEÇTİ

İsrail, kanser hastalıklarına yönelik 'tek' hastane olan Türk-Filistin Dostluk Hastanesini bombalamış, hastanede ağır hasarlar meydana gelmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye olarak mecburen taburcu olan kanser hastalarının tedavilerine devam edilebilmesi için tıbbi açıdan gerekli koordinasyonu sağlayarak ülkeye nakil işlemlerini gerçekleştirmeye hazır olunduğunu söyledi.

300 BİN FİLİSTİNLİYE İNSANİ YARDIM ULAŞMIYOR

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik yoğun saldırıları nedeniyle 9 bini aşkın Filistinli hayatını kaybetti. İsrail ordusunun son olarak Gazze Şeridi'ne kuzeyden kara harekatı gerçekleştirmesiyle, 300 bin Filistinliye insani yardım ulaşmıyor.

Birleşmiş Milletler (BM), İsrail saldırılarından dolayı yerinden edilen yaklaşık 300 bin Filistinliye insani yardımın ulaştırılmasına engel olduğunu açıkladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.