İstihdam seferberliği için Gölbaşı Belediyesine akın ettiler

Gölbaşı Belediyesi, ‘Kariyer Günleri’ kapsamında işveren birçok firma ile iş arayan vatandaşları bir araya getirerek istihdama katkı sunuyor.

İstihdam seferberliği için Gölbaşı Belediyesine akın ettiler
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gölbaşı Belediyesi ve Çankaya Belediyesi iş birliği ile istihdam seferberliği başlatıldı. Gölbaşı'nda birçok firmanın katılımıyla Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen "Kariyer Günleri" programına iş arayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Program kapsamında firma yetkilileri, alım yapılacak meslek kolları hakkında vatandaşlara bilgi verirken, iş arayanlar ise şartları uyan firmalarla birebir görüşme imkanı buldu. Firmaların ihtiyaçları doğrultusunda; yöneticiden çağrı merkezi personeline, güvenlik görevlisinden aşçıya kadar çok sayıda istihdam alanı için işçi alımı yapıldı.

Gölbaşı Belediyesince yapılan açıklamada, istihdama katkı sağlayan Kariyer Günleri’nin aralıklarla devam edeceği belirtildi.

istihdam.jpg

“İŞSİZ VATANDAŞIMIZIN KALMAMASI ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı’nda iş arayan vatandaşlarla firmalar arasında Kariyer Noktası aracılığıyla köprü olmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Odabaşı, hedeflerini ise şu sözlerle açıkladı:

“Gölbaşı ilçemiz, Ankara’nın en hızlı gelişen ilçelerinin başında geliyor. Birçok firma ilçemizde faaliyet gösteriyor. Biz de bize başvuruda bulunan firmaları ve vatandaşları bir araya getirerek istihdama katkıda bulunuyoruz. Gelişen Gölbaşı’mızda işsiz vatandaşımızın kalmaması öncelikli hedefimiz. Görüşmelerimiz ve çalışmalarımız aralıksız devam edecek.”

istihadm3.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.