İzmir 1'inci bölgede 6'ıncı sıradan aday olan Savcı Sayan'dan açıklama

Savcı Sayan, İzmir 1. bölgeden 6. sıradan AK Parti milletvekili adayı olarak gösterilmesi sonrası yapılan 'seçilemez' yorumlarına yanıt verdi.

İzmir 1'inci bölgede 6'ıncı sıradan aday olan Savcı Sayan'dan açıklama
Yayınlanma:
Güncelleme:

Milletvekili olabilmek için Ağrı Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Savcı Sayan, AK Parti tarafından İzmir 1. bölgeden 6. sıradan milletvekili adayı olarak gösterildi. AK Parti'nin söz konusu bölgeden 4 milletvekili çıkarmış olması nedeniyle Sayan'ın seçimde işinin oldukça zor olduğu belirtiliyor. Ancak Sayan, yakın çevresine yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın takdiri. Bu partinin bir neferi olarak her daim çalıştım, gayret ettim. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğim" dedi.

whatsapp-image-2023-04-10-at-12-10-34.jpg

Sayan, belediye başkanlığı görevinden ayrıldığını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine "Meclis'te olmanız gerekiyor" şeklindeki tavsiyesi üzerine yaptığını ifade etmişti. Ayrıca, "Bizim düsturumuzda milletimize hizmet etmenin dışında başka bir gaye yoktur" açıklamasını yaparak çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.

Savcı Sayan daha önce CHP'den istifa edip AK Parti'ye katılmış ve Kasım 2015 Genel Seçimleri'nde de İzmir'den milletvekili adayı olmuş, ancak seçilememişti. Bu kez tekrar milletvekili olma yolunda mücadele verecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.