Kahramankazan'da kargo kamyoneti devrildi!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesini geçtikten sonra İstanbul yönünde seyreden bir kargo kamyoneti devrildi. Kazada can kaybı olmadığı öğrenildi.

Kahramankazan'da kargo kamyoneti devrildi!
Yayınlanma:

Ankara'nın Kahramankazan ilçesini geçtikten sonra İstanbul yönünde seyreden bir kargo kamyoneti, sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple devrildi. Kaza sonucu yol tamamen trafiğe kapandı.

Olay yerine hızla intikal eden polis, jandarma ve kurtarma ekipleri, yol güvenliğini sağlamak ve devrilen kamyoneti kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor. İlk belirlemelere göre, kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Kazanın meydana geldiği noktada yoğun bir trafik oluştu. Devrilen kamyonetin kaldırılması ve yolun tekrar trafiğe açılması için çalışmaların bir süre daha devam edeceği tahmin ediliyor.

SÜRÜCÜLER AMAN DİKKAT!

Ankara'da dün başlayan yağış bugün sağanağa dönüşecek. Ankara Valiliği, kuvvetli yağışa karşı uyarı vatandaşları uyarmıştı. 13.00'te başlaması beklenen yağışın 03.00'e kadar süreceğini duyurarak vatandaşları sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.