Kalecik'te Duhan Kalkan ne yaptı, Satılmış Karakoç ne vaat etti?

31 Mart yerel seçimlerinden sonra belediye başkanı değişen ilçelerden biri de Kalecik oldu. Önceki dönemde AK Partili Duhan Kalkan tarafından yönetilen Kalecik'te önceki dönem hangi projeler hayata geçirildi, şimdi ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sıralarından seçimi kazanan Satılmış Karakoç'un vaatleri neler? Detaylar haberimizde...

Kalecik'te Duhan Kalkan ne yaptı, Satılmış Karakoç ne vaat etti?
Yayınlanma:

Ankara'nın hızla gelişen ilçelerinden biri olan Kalecik, yerel seçimde AK Parti'nin kalesi olmaktan çıktı. Uzun yıllardır AK Parti tarafından yönetilen Kalecik, 31 Mart'ta Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçti.

Cumhur İttifakı adayı Erdal Dal'ı büyük bir hezimete uğratan CHP’li Satılmış Karakoç, yüzde 50.09 oy alarak Kalecik Belediye Başkanı seçildi. Peki, Eski Belediye Başkanı Duhan Kalkan, belediye başkanı olduğu dönemde Kalecik'te hangi projeleri hayata geçirdi? CHP'li Yeni Başkan Satılmış Karakoç'un ise ilçeye neler yapacağı merak konusu.

6277c79c-duhan-kalkan-kimdir.gif

DUHAN KALKAN KALECİK'TE NE YAPTI?

2019 yılında yerel seçimlerde AK Parti'den Kalecik Belediye Başkanı adayı gösterilen Duhan Kalkan, yüzde 60,5'lik oy oranıyla Kalecik Belediye Başkanı seçilmişti.

Kalkan, görevi sürecinde ilçeye birçok hizmet kazandırdı. Kalecik'te birçok çalışma yürüten Kalkan, ilçeye çok sayıda park ve mesire alanı kazandırarak ilçenin çevre düzenlemesine önem verdi. İlçede yaşayan kadın ve çocukların ihtiyaçları gidermeye çalışan Kalkan, ilçenin birçok mahallesine oyun alanları, park ve hanımlar lokali açtı.

Kalkan’ın ilçeye kazandırdığı en büyük proje ise Kentsel Dönüşüm projesi. Kalecik'te kentsel dönüşüm çalışmaları halen devam ediyor. Kalkan ayrıca görevi sürecince ilçenin yol ve kaldırım çalışmalarına da çok önem verdi.

1712222984.gif

CHP'Lİ SATILMIŞ KARAKOÇ'UN VAATLERİ NELER?

Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç, seçim döneminde Kaleciklilere birçok vaatte bulundu. Aslen Kalecikli olan Karakoç, ilçenin gelişmesi ve büyümesi için gece gündüz çalışacağının sözünü vermişti.

GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ SÖZÜ!

Belediye başkanı seçildiği takdirde 'halkçı belediyecilik' anlayışıyla hareket edeceğini vurgulayan Karakoç, "Gençlerimizin mutluluğu ve huzuru için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz ve memleketimizin kurtuluşuna hep birlikte imza atacağız." şeklinde konuşmuştu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.