Kamu Birliği Konfederasyonundan İsrail'e sert tepki

Kamu Birliği Konfederasyonu, bugün Ankara Seğmenler Parkı'nda düzenlediği basın açıklaması ile İsrail'in Refah Kampı'na yaptığı saldırıyı protesto etti.

Kamu Birliği Konfederasyonundan İsrail'e sert tepki
Yayınlanma:

HABER: ALİ DEMİRASLAN

Ankara Seğmenler Parkı'nda bir araya gelen Kamu Birliği Konfederasyonu üyeleri başta İsrail olmak üzere katliama sessiz kalan Avrupa ve İslam İşbirliği Teşkilatı Üyeleri'ni kınadı.

"Savaşı durdurun, çocukları kurtarın!" sloganları atan Konfederasyon üyeleri "Yaşanan savaşta daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor?" sorusuyla basın açıklaması yaptı.

israilll.jpg

Grup adına basın açıklamasını okuyan Ümit Demirel, Filistin'e yardım malzemelerini taşıyan kamyonların, gıda sırası bekleyen sivillerin, Filistinli masum halkın sıkıştırıldığı ve hapsedildiği güvenli bölge denilen Refah çadır kampında İsrail tarafından acımasızca bombalandığı ifade etti.

Demirel, "Sadece Filistin'i değil tüm insanlığı hedef alan, dünyanın gözünün önünde Hitlervari soykırım ve katliam yapan eli kanlı Netanyahu'yu ne zaman durduracaksınız?" diyerek Birleşmiş Milletler'e, uluslararası topluma ve İslam ülkelerine seslendi.

Grup, açıklamanın ardından siyah çelengi İsrail'in Ankara Büyükelçiliğine bırakarak dağıldı.

israil-protesss.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.