Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’dan şok iddia: Turgut Altınok’un kullandığı gizli girişli yapı

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Keçiören Belediyesine ait Aile Terapi Merkezi'nin "gizli" girişi ve içerisinde bulunan odalar hakkında ANKA Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’dan şok iddia: Turgut Altınok’un kullandığı gizli girişli yapı
Yayınlanma:
Güncelleme:

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve başlayan Mesut Özarslan, yaptıkları envanter çalışmaları hakkında iddialı açıklamalarda bulundu. Özarslan, Keçiören Belediyesinin TOGEM adlı bir birimi olduğunu ve yapılan envanter incelemesinde terapi merkezi, otel odaları ve eski belediye başkanının kullandığı odaların bulunduğunu iddia etti.

Başkan Özarslan, "Bizim Keçiören Belediyemize ait kendi yeri. Tabii biz orayı daha kullanışlı hale getireceğiz. Halkımıza hizmet eden bir belediyemiz var." dedi.

Binanın halka daha iyi hizmet etmek için kullanılacağını belirten Özarslan, Eski Belediye Başkanı Turgut Altınok’un kullandığı odaları reddettiklerini ve bu alanları daha verimli şekilde kullanmayı hedeflediklerini ifade etti.

Özarslan, TOGEM binasını Keçiören Belediyesinin şirketine vereceklerini ve burayı daha aktif hale getirerek halka hizmet edecek birimler oluşturacaklarını ifade etti. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, "Geçmişte olan geçmişte kaldı. Biz bulunduğumuz coğrafyaya, bulunduğumuz ilçemize şehadet getiren, halkına hizmet eden binalar haline getireceğiz bütün alanları." şeklinde konuştu.

Başkan Özarslan, henüz binayı ziyaret etmediğini ancak videolarını ve resimlerini gördüğünü belirterek, "İnşallah halkla olan kucaklaşmamız bittiğinde yeni halini görürüm, eski halini görmek istemiyorum." şeklinde konuştu.

Eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı ve "Güneş balçıkla sıvanmaz, çamur at izi kalsın siyaseti çamur atanın elinde kalır!" ifadeleriyle bir paylaşım yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.