Keçiören'de 19 Mayıs'a özel E-spor turnuvası!

Keçiören'de 16 farklı liseden E-spor turnuvasına katılan takımlardan finale yükselenlerin müsabakası 19 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Keçiören'de 19 Mayıs'a özel E-spor turnuvası!
Yayınlanma:

Ankara'nın Keçiören ilçesi, gençlerin heyecanla beklediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel düzenlenen E-spor turnuvası, kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Emir Can Tunç'un katılımıyla gerçekleştirilen çeyrek final ve yarı final karşılaşmalarında, NEXUSIAL ve Tournament Enjoyers takımları finale yükselmeye hak kazandı.

FİNAL 19 MAYIS'TA

Turnuvaya farklı Ankara liselerinden 16 takımın katıldığı kura ile belirlenen eşleşmeler sonucunda gerçekleştirilen tek maçlık mücadeleler, büyük bir rekabet ve heyecana sahne oldu. Bu mücadelelerin ardından NEXUSIAL ve Tournament Enjoyers takımları, 19 Mayıs günü Valorant oyununda yapılacak 3 maçlık final müsabakasına hak kazandı.

Gençleri dostluk içinde rekabete teşvik etmek amacıyla düzenlenen turnuvada, finalde birinci olan takım 5 adet oyuncu monitörü, kupa ve madalya ile ödüllendirilecek. İkinci takım ise 5 adet gaming combo set ve madalya ile ödüllendirilecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.