Keçiören'de 'Anneler Günü' kutlandı!

Keçiören Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Eğitim Merkezi, Anneler Günü'nü unutulmaz kılmak adına özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Minikler, annelerine duydukları sevgiyi ifade etmek ve onları mutlu etmek için hazırladıkları sürprizlerle dolu bir gün geçirdi.

Keçiören'de 'Anneler Günü' kutlandı!
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesinin Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen Anneler Günü programı, çocuklar ve anneleri için unutulmaz anlara sahne oldu. Etkinlik kapsamında, Çocuk Eğitim Merkezi'nde eğitim alan minikler, okul öncesi atölyesinde annelerine özel hediyeler hazırladı. Birbirinden renkli çiçeklerle süslenmiş buketler, çocukların kendi ellerinden çıkmış sevgi dolu birer armağan olarak annelerine sunuldu.

kecioren.jpg

Etkinliğe katılan çocuklar, anneleriyle birlikte keyifli vakit geçirirken, öğretmenleri tarafından daha önceden hazırlanan sürpriz hediyeleri de annelerine takdim etme fırsatı buldu. Bu anlamlı etkinlik, hem çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerine hem de annelerine olan sevgilerini ifade etmelerine imkan tanıdı.

Keçiören Belediyesi Çocuk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği Anneler Günü etkinliği, aileler arasındaki bağları güçlendirmenin ve sevgi dolu anılar biriktirmenin önemini bir kez daha vurguladı. Miniklerin hazırladığı özel hediyeler, annelerin yüzlerinde tebessümlere yol açarken, etkinlik katılımcılarına unutulmaz bir gün yaşatmayı başardı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.