Keçiören'de çocuklar aqua parkın tadını çıkardı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, denetimler sırasında sohbet ettiği çocukların isteği üzerine yüzme havuzu ve aqua park sözü verdi.

Keçiören'de çocuklar aqua parkın tadını çıkardı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mahalle denetimleri sırasında sohbet ettiği çocuklara aqua park sözü veren Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Çiçek ve meleklerimize verdiğimiz sözü tuttuk. Yavrularımız sağlık ve temizlik denetimleri aksatılmadan yapılan yüzme havuzu ve aqua parklarımızda doyasıya eğlendiler. Tüm çocuklarımız gönül rahatlığıyla tesislerimizden faydalanabilirler.” dedi.

Başkan Altınok ilçede bulunan yüzme havuzlarından sadece çocukların değil vatandaşların da yararlandığını söyleyerek şunları aktardı:

“Abdürrahim Karakoç Kültür Spor ve Gençlik Merkezi, Mevlana Kültür ve Spor Merkezi, Etlik Olimpik Yüzme Havuzu, Kalaba Spor Tesisleri ve Kalaba Aqua Park’ta bulunan yüzme havuzlarımız vatandaşımızın hizmetindedir. Belediyemizin birçok spor tesisi var. Bütün spor tesislerimiz vatandaşımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza aittir. Herkes bu tesislerimizden sonuna kadar istifade edebilir.”

AQUA PARKLAR EĞLENCENİN MERKEZİ

Bu arada Keçiören Aktepe ve Kalaba`da bulunan aqua parklar 7-15 yaş arası çocuklar için hizmet vermeye devam ediyor. Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri kız çocukları, diğer günler ise erkek çocukları için hizmet veren aqua parklar 13.00-16.00 saatlerinde eğlencenin merkezi oluyor. Bu aqua parklardan herkesin eşit faydalanabilmesi için üyelik şartı da bulunmuyor.​

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.