Keçiören'de meclis gençlere emanet!

Keçiören Belediyesi Meclisi, gençlere yönelik özel bir oturumla meclis faaliyetlerini gençlere devretti. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan ve eşi Filiz Özarslan’ın katılımıyla gerçekleşen Gençlik Meclisi Toplantısı'nda gençler, taleplerini ve isteklerini dile getirdi.

Keçiören'de meclis gençlere emanet!
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesinde Gençlik Meclisi özel bir oturumla toplandı. Toplantıyı bir süreliğine gençler yönetti.

Türkiye’nin kalkınmasında gençlerin fikir ve önerilerinin önemine vurgu yapan Özarslan, "Bugün bu meclis, yüce Türk gençliğine kapılarını açtı. Siz gençlerin bizlere vereceği önerilerle bu toplumu nasıl kalkındırabiliriz, nasıl daha ileriye götürebiliriz, Ulu Önder Atatürk’ümüzün dediği gibi muasır devletler seviyesine nasıl çıkarabiliriz, bunun gayesi içerisindeyiz" dedi.

ozarslan.jpg

''ONLARIN GELECEĞİN LİDERLERİ OLARAK ÜLKEYİ YÖNETECEĞİNE İNANIYORUZ''

Özarslan, Türk gençlerinin Atatürk’ün izinden gideceğine, vatanına ve milletine bağlı kalacaklarına gönülden inandığını belirterek konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "19 Mayıs, bağımsızlık meşalesinin yakılarak Millî Mücadelemizin başladığı tarihtir. Türk gençliğine bayram olarak armağan edilen bu önemli tarih, Atatürk’ün gençlere olan inanç ve güveninin ifadesidir. Türk gençliği, bu emanete sahip çıkarak Atatürk’ün yaktığı bağımsızlık meşalesini gururla taşıyacaktır. Bizler de Atatürk’ün izinden giderek gençlerimize güveniyor ve onların geleceğin liderleri olarak ülkeyi yöneteceğine inanıyoruz. Kıymetli gençler, sizler bu ülkenin umut ışığısınız. Gözlerinizdeki ışık, yüreklerinizdeki sevgi ve zihninizdeki açık fikirler ile ülkemizi daha ileriye taşıyacaksınız. Ne mutlu Türk’üm diyene.’’

TALEPLER SIRALANDI NOTLAR ALINDI

Düzenlenen Gençlik Meclisi Toplantısıyla ilçedeki gençlerin istek ve talepleri not edildi. Toplantının amacı, yerel yönetimlerin karar alma mekanizmasında gençlerin daha fazla yer bulması ve gençlere yönelik projelerin yine kendileri tarafından belirlenmesini sağlamaktı. Özarslan, gençlerin hem Keçiören’in muhtelif noktalarıyla ilgili talep ve beklentilerini hem de gençlere yönelik düzenlenebilecek sosyal ve kültürel aktivitelerle ilgili fikirlerini not aldı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.