Keçiören'de temizlik çalışmaları başladı!

Keçiören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin her köşesinde sinek, larva ve haşere ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde periyodik olarak gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte hız kazandı.

Keçiören'de temizlik çalışmaları başladı!
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesi, gün içerisinde 4 araç üstü atomizer ve çok sayıda personel ile sokak sokak ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise sosyal yaşam alanları ve parklarda ilaçlama faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Vatandaşların konforu ve sağlığı gözetilerek, ilaçlama çalışmaları akşam saat 22.00'den sabahın erken saatlerine kadar devam ediyor. Ayrıca, 2 atomizer, 1 pülverizatör ve 4 yaya sırt pülverizatörü ile ağaç zararlıları ve uçucu yumurtaları önlemeye yönelik ilaçlama yapılıyor.

KEÇİÖREN İÇİN TEMİZ VE SAĞLIKLI BİR ÇEVRE

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, ilçe sakinlerinin taleplerini dikkate aldıklarını belirterek, "Daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir Keçiören için en etkin yöntemlerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cadde, sokak ve parklarda gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları, vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için büyük bir titizlikle yürütülecektir" dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.