Keçiören'in yeni başkanı Melis Kara oldu!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan koltuğunu 10 yaşındaki şehit kızı Melis Kara'ya devretti. Kara'nın ilk talimatı, çocuklar için daha yeşil parklar oldu.

Keçiören'in yeni başkanı Melis Kara oldu!
Yayınlanma:

Keçiören, 23 Nisan coşkusunu bir kez daha yaşadı. Türk Bayrakları ile donatılan belediye önünde gerçekleştirilen törende, Keçiören Belediye Başkanlığı koltuğu, 10 yaşındaki Melis Kara'ya devredildi. Melis Kara, 19 Mayıs 2016'da Van'da hain bir terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Şehit Özgür Kara'nın kızı olarak biliniyor.

İLK TALİMATI DAHA YEŞİL ALANLAR

Kara'nın ilk talimatı, çocukların daha yeşil ve yaşanabilir alanlara sahip olması yönünde oldu. Ayrıca, personel maaşlarına zam yapılması da talimatlar arasındaydı. Melis Kara, belediyeyi iyilikle yöneteceğini belirterek, törene katılan herkese çay ikram etti.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, törende yaptığı konuşmada, 23 Nisan'ın Türk Milleti'nin bağımsızlık mücadelesinde dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayarak, Türk milletinin egemenliğini tüm dünyaya ilan ettiğini belirtti.

mesutozaslan.jpg

Özarslan ayrıca, 23 Nisan'ın sadece Türkiye'nin değil, tüm dünya çocuklarının bayramı olduğunu vurgulayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu özel günü tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Semra Dinçer ise konuşmasında, Keçiören'de 23 Nisan'ın coşkuyla kutlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözünü hatırlattı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının bağımsızlık ve demokrasinin simgesi olduğunu belirtti.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.