Kemal Kılıçdaroğlu ile Mansur Yavaş bir araya geldi!

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş bir araya geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu ile Mansur Yavaş bir araya geldi!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş bir araya geldi.

whatsapp-image-2024-06-25-at-22-29-58.jpeg

"TÜRKİYE'NİN DÜNYA KADAR SORUNU VAR"

Görüşme öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'la buluşmasına ilişkin " Yeni tanıştığımız birisi de değil. Uzun yıllardır ABB başkanlığı yapıyor. Elbette oturacağız, yemek yiyeceğiz, konuşacağız. Türkiye'nin dünya kadar sorunları var. Bölgenin dünya kadar sorunları var. Oturup konuşacağız." diye konuştu.

"ÖZEL BİR GÜNDEMİMİZ YOK"

Kılıçdaroğlu ile uzun zamandır görüşmediklerini aktaran Yavaş, özel bir gündemin olmadığını söyledi.

Yavaş, Kılıçdaroğlu ile uzun süredir görüşmediklerini belirterek, "Bayramda kendisini aradım. Görüşemediğimizi söyledim. Burada daha önce yemek de yemiştim. Aynı yerde yemek ikram ettim, hepsi bu." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 10 Ekim Barış Derneği Dayanışma Yemeği'ne katılmak üzere geldiği Vedat Dalokay Kokteyl Salonu önünde gazetecilerin sorularını cevapladı.

Mansur Yavaş-Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesine ilişkin Özel, CHP'de kim kimle iletişim kuruyorsa, sohbet ediyorsa bu partinin yararına bir iş olduğunu söyledi.

Mansur Yavaş'ın bu akşamki yemekle ilgili kendisine bilgi verdiğini aktaran Özel, şunları kaydetti:

"Ben de memnuniyetimi ilettim, Ekrem Bey'in de açıklamasını takip ettim. Önümüzdeki haftalarda olacak bir yemek. Yemekler yenmiyorsa ve önceki genel başkanla birlikte büyükşehir belediye başkanlığı yapmış ya da görev yapmış arkadaşlar yemek yemiyorlarsa, sohbet etmiyorlarsa bunun haber değeri vardır. Yemeğin haber değerinin olması demek ki bu konularda bizim de biraz normalleşmeye ihtiyacımızın olduğunu gösteriyor. Bunları parti içi normalleşmeye dair kıymetli, önemli ve desteklediğim adımlar olarak nitelendiriyorum."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.