Keskinliler Derneği’nden Pevrul Kavlak’a ziyaret

Keskinliler Derneği Başkanı Mehmet Özder ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Keskinliler Derneği’nden Pevrul Kavlak’a ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Keskinliler Derneği Başkanı Mehmet Özder ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Metal Sendikasının 16. Olağan Genel Kurulu'nda oy birliğiyle genel başkanlığa yeniden seçilen Pevrul Kavlak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ankara’da faaliyet gösteren Keskinliler Derneği’nin yönetim kurulu üyelerinden; Başkan Mehmet Özder, Naci Şentürk, Salih Atakul, Devran Pekacar, Hasan Cunger ve Tuğran Cunger ziyarete katılan isimler oldu.

whatsapp-image-2019-09-05-at-15.58.52.jpeg

Keskinliler Derneği Başkanı Özder, sıcak bir ortamda geçen ziyarete ilişkin Anadolu Gazetesi’ne şu değerlendirmeleri yaptı: “Kırıkkaleli bir hemşehirlimizin Türkiye’nin böyle bir sendikasının başında olması bizleri gururlandırıyor. Allah yardımcınız olsun. Memleketimize yapmış olduğunuz faaliyetleri biliyor, sizi kutluyoruz."

Özder, “Aynı zamanda TÜRK-İŞ Genel Sekreterliği görevini yürüten ve Türkiye’nin en büyük sendikalarından biri olan Türk Metal Sendikası Başkanlığını uzun yıllardır sürdüren Pevrul Kavlak’ı dernek olarak kutladık. Başkanımız hemşerileriyle sıcak bir sohbet ortamı oluşturdu. Çalışmalarımıza ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

kavlak.jpg

Keskinliler Derneği Başkanı Mehmet Özder, yönetim kurulu adına Başkan Pevrul Kavlak’a plaket takdim ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.