KIR-FED VE KIRSİAD’dan Hatay’a yardım eli

Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) ve Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem için tek yürek oldu. 48 adet 2+1 konteyner ve 350 bin TL’lik yardımla Kırşehirliler tüm STK'lara örnek oldu.

KIR-FED VE KIRSİAD’dan Hatay’a yardım eli
Yayınlanma:

Ülkemizde 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde, afetzedeler için destek çalışmaları sürüyor. Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) ve Kırşehirli Dernekler Federasyonuna bağlı bulunan Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD)’ın öncülüğünde 62 Derneğin katılımları ile başlatılan depremzedelere destek çalışmalarında, Kırşehirliler 48 adet 2+1 konteyner ve 350 bin TL’lik yardımla örnek bir organizasyona imza attılar.

kirsehir4.jpeg

AHİ EVRAN MAHALLESİ’Nİ HATAY’DA KURDULAR

Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) ve Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin iş birliğinde gerçekleşen depremzedelere yardım organizasyonunda, Kırşehirliler elini taşına koyarak Hatay’a umut dolu yardımlarını gönderdiler. Kırşehirliler, Hatay’a gönderilen konteynerlerin üzerine Cacabey, Neşet Ertaş ve Aşıkpaşa gibi isimleri yazarak Ahi Evran Mahallesi’ni Hatay’da kurdular. Yaptıkları maddi ve manevi yardımlarla Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED)’e bağlı bulunan ve KIRSİAD ve diğer 62 dernekleri ile birlikte sivil toplum kuruluşları arasında birlik ve beraberliğin en güzel örneğini gösterdiler.

kirsehir3.jpeg

DUALARLA UĞURLADILAR

Konteynerlerin imalatının tamamını Kırşehirli iş insanı Hasan Hüseyin Aldemir’in şirketi OR-AY Prefabrik’te yapılırken, Ankara’da yaşayan Kırşehirlileri bir çatı altında toplayan, Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) öncülüğünde, ASO, ATO, ATB üyesi Kırşehirli iş insanları, Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED)’e bağlı Yüksek İstişare Kurulu üyeleri ve derneklerle birlikte 24 tırdan oluşan yardım konvoyunu dualarla Hatay'a uğurladılar.

kirsehir.jpg

GÖKÇINAR: GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

Konuyla ilgili gazetemize konuşan Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, “Kırşehirliler olarak “Asrın felaketi” olarak nitelendirdiğimiz Kahramanmaraş merkezli deprem hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Kırşehirliler olarak depremzede kardeşlerimiz için bir dayanışma programı başlattık. Dayanışma programımıza katılan hemşerilerim depremzedeler için desteklerini hiç esirgemedi. AFAD’la işbirliği halinde gerçekleştirdiğimiz bu dayanışma programımızın sonucunda Hatay’a 48 konteyner ve 350 bin TL’lik maddi yardımla bir nebze olsun can suyu olmaya çalıştık. Buradan Kırşehirli Dernekler Federasyonu’na bağlı bulunan derneklerimiz, Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) ve ASO, ATO, ATB üyesi Kırşehirli iş insanlarımıza desteklerini esirgemedikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gün Devlet olarak, Millet olarak Tek yürek el ele birlik olma günüdür” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-03-06-at-11-17-59.jpg

ÇETİN: DEPREMZEDELERE BİR NEBZE OLSUN DESTEK OLDUK

Yardım programına girişimleriyle damga vuran Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin ise gazetemize yaptığı açıklamada, “Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle başlattığımız bu yardım projesinde bizlere desteklerini esirgemeyen Kırşehirli iş insanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim için gün birlik olma günüdür. Federasyonumuz ve KIRSİAD organizatörlüğünde, 48 adet 2+1 konteyner ASO, ATO, ATB üyesi Kırşehirli iş insanlarımız, Federasyonumuza bağlı yüksek İstişare Kurulu üyeleri ve Federasyonumuza bağlı derneklerimizle birlikte 48 adet konteyner 24 tırdan oluşan yardım konvoyunu Hatay'a gönderdik. Hatay’da depremzede kardeşlerimize kalacak sıcak bir yer için yaptığımız girişimlere Kırşehirli hemşerilerimiz sonsuz destek verdi. Ayrıca gönderdiğimiz konteynerlerle birlikte Hatay’a bir Kırşehir Mahallesi kurarak, orada yaşayan kardeşlerimize Kırşehirlilerin birlik ve beraberliği ne kadar önem verdiğini anlatmış olduk. Biz Kırşehirliler birlikte daha güçlüyüz. Bu yüzden hep birlik ve beraberlik içerisinde olmak zorundayız. Kırşehirli iş insanlarını bir arada topladığımız KIRSİAD’TA çalışmalarımız o yönde ilerliyor. Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

whatsapp-image-2023-03-06-at-11-17-29.jpg

whatsapp-image-2023-03-06-at-11-16-56.jpeg

whatsapp-image-2023-03-06-at-11-16-36.jpg

whatsapp-image-2023-03-06-at-11-16-56.jpg

whatsapp-image-2023-03-06-at-11-16-22.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.