KIRSİAD Başkan Vekili Levent Akçakoca: Kırşehirlileri kaynaştıran oluşum KIRSİAD

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Başkan Vekili Levent Akçakoca, “Ülkemiz için katma değer oluşturan Kırşehirli iş insanlarımızın birbirleriyle daha iyi kaynaşmalarını sağlamaya çalışıyoruz.” dedi.

KIRSİAD Başkan Vekili Levent Akçakoca: Kırşehirlileri kaynaştıran oluşum KIRSİAD
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve federasyona bağlı Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) geleneksel iftar programı geniş bir katılımla gerçekleşti. Siyaset, bürokrat, sivil toplum kuruluşları ve Kırşehirli hemşehrileri buluşturan davette bir konuşma yapan Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Başkan Vekili Levent Akçakoca, konuklara davetlerine katıldıkları için teşekkür etti.

Akçakoca, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bugün Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği ile Kırşehirli Dernekler Federasyonu öncülüğünde düzenlenen “İftar Yemeğinde” siz değerli hemşerilerimizle bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Davetimize icabet ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Çok fazla vaktinizi almadan, KIRSİAD’ın kuruluşundan ve şu anki durumundan kısaca bahsetmek istiyorum. Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni; Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanlarını sosyal sorumluluk bilinciyle ve dayanışma ruhuyla aynı çatı altında buluşturarak, girişimci faaliyetlerde bulunmalarını sağlamak amacıyla 3 Mart 2022 tarihinde kurmuş bulunmaktayız.

Kurulduğumuz günden bugüne geçen 2 yıllık süreçte, derneğimizin kurulması, kurumsal yapısının oluşturulması, siz değerli üyelerimizle tanışarak derneğimize üye olarak kazandırılması, sektörlerin öncüleriyle sizlerin aynı çatı altında bir araya getirilmesi ve derneğimizin tanıtılması noktasında çalışmalarda bulunduk. Ülkemiz için katma değer oluşturan Kırşehirli iş insanlarımızın birbirleriyle daha iyi kaynaşmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bu süreçte üyelerimizin gerçek sanayici ve iş insanı olmasına hep özen gösterdik. Her ay toplantılarımızı kıymetli bir iş insanı veya sanayicimizin iş yerinde yapmaya başladık.

ÜYE KAZANIMLARI AYNI HIZLA DEVAM EDİYOR

2 yıllık süreçte birçoğu üyelerimizin iş yerinde olmak üzere 20’ye yakın toplantı yaptık. Bu toplantılarda konusunda uzman çok değerli konuşmacı hemşehrilerimiz tarafından bilgilendirildik. Bu büyüklükteki yemekli toplantı ve etkinliklerimize hız vererek faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bundan dolayı hepimiz çok mutluyuz. Zira bu toplantılarda birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı buluyoruz. Geldiğimiz bu süreçte de üye kazanımlarımıza aynı hızla devam ediyoruz. Bunun yanı sıra Kırşehirli Dernekler Federasyonumuzun çatısı altında sektörel dernek olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizle gündemde olmaya devam ediyoruz. Bizden sonra görev alacak arkadaşlarımızın da yönetimini sağlam zeminler üzerine inşa ettiğimiz bu güzide kuruluşumuzun amaçlarını daha da geliştirerek gerçekleştireceğine inancımız sonsuz.

ba.jpg

GÜÇ BİRLİKTELİĞİNİN BÜYÜMESİ TEMENNİSİYLE

Tek çatı altında oluşturduğumuz güç birlikteliğimizin her geçen gün daha da büyümesi temennisiyle 2. kuruluş yıldönümümüz kutlu olsun. Bu süreçte emek veren, katkı sunan herkese teşekkür ederek, sizlerden kurucu yönetim kurulumuza kocaman bir alkış rica ediyorum.

Birlik ve beraberliği içinde barındıran, rahmet, bereket ve paylaşma ayı olan Ramazan-ı Şerifin hepimize hayırlı olmasını diliyor, Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği ile Kırşehirli Dernekler Federasyonu öncülüğünde düzenlediğimiz iftar yemeğimizin organizasyonunda emeği geçen Federasyon Başkanımız Hilmi Gökçınar, Başkan Vekilimiz Hüseyin Ata başta olmak üzere katılım sağlayan siz değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum.

Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin, hepinize afiyet olsun.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.